Gràcies,fins sempre

Spread the love

Gràcies fins sempre. N’estic fins els collons.

Gràcies fins sempre, n’estic fins els collons.

Si, si, I es que avui n’estic fins als collons de tot, la feina, la ex, els nens. Tot són problemes. Arribo a casa i l’única cosa que vull fer és fotre una puta cervesa, però no.

-” Qui collons toca el timbre ara”.

Ja podria ser la veïna del 5è i que vingués per desfogar-se, que me la follaria i em quedaria tan a gust. 

Obro la porta i no, el propietari de la merda pis on estic que em reclama que pagui el lloguer que ja som dia 5 …. Aconsegueixo un parell de dies més. Hauré de tornar a demanar calers als col.legues, col.legues que cada dia en son menys ja que tinc deutes amb tots. ” Torna a sonar el timbre”

-Ves a la merda joder, que demà passat et pago!!!

Com a mínim fotre-l’hi quatre crits em relaxa.  I no, ha de tornar a tocar el timbre,  al final l’hi rebentaré el cap. 

– Que te’n vagis a la merda cabró!!!!

Crido fort mentre se’m vessa la llauna de cervesa. 

Una altra vegada!

De cop, sento uns plors, i torna a sonar el timbre de la porta. M’aixeco i vaig a obrir. El fill de puta del nòvio de la veïna del 5è l’hi ha tornat a fotre una pallissa, esta mig desvestida, la roba estripada i ensangonada, mentre que mig plorant em demana ajuda. 

La faig entrar i l’assec al sofà. Merda de nou joder. Jo volia que vingués la veina però no en aquest estat hòstia! Vaig a buscar la farmaciola, gasses, venes, alcohol, iode … L’hi netejo una ferida que te oberta a la cella. Hauria d’anar a l’hospital però no vol. Bufff m’està fotent a mil, va sense sostenidors i mentre l’hi curo la ferida l’hi veig tot el pit.

 Vaja puto degenerat de merda que estic fet, penso per dins. L’hi poso unes grapes tèxtils a la cella, com a mínim la ferida ja no sagna.

Gràcies fins sempre. N'estic fins els collons.

L’hi ofereixo fer-se una dutxa i deixar-l’hi roba meva, l’hi anirà gran però la que duu esta ben ensangonada. Ella accepta.

protecció.

em demana si després es podrà quedar a dormir i demà ja la vindrà a buscar una amiga.

Què l’hi he de dir … Només tinc un llit i un sofà així que mentre ella es dutxa canvio els llençols del llit i jo ja maldormiré al sofà, quin remei. Sento que acaba de dutxar-se…. S’hi ha passat una bona estona.

Jo trec dues  cerveses, unes patates fregides i el que queda d’una pizza reescalfada del mig dia. Ella no diu res. Menja i beu com si fes temps que no ho fa. Acaba i em diu gràcies i jo tímidament l’hi responc que de res, què si vol pot anar al llit que jo dormiré al sofà.

Així no ho havia imaginat.

 Sincerament, mai m’hagués imaginat que ella dormiria al meu llit però jo no. Ho imaginava diferent. M’acomodo al sofà, una manta a sobre i au, a dormir.

 Estic agafant el son quan sento que em crida…Respiro fons un parell de vegades i responc amablement … -digue’m, què et fa falta? I ella em respon, -pots venir? Hi vaig, em demana que dormi amb ella, te por, i tot i jo no saber el perquè, jo l’hi transmeto confiança. Em demana que l’abraci. Jo obeeixo sense saber massa el perquè i la situació m’incomoda. 

Confessions…

Ella em demana si em pot explicar una cosa i jo l’hi dic que si, més faltaria … Birra, pizza, dutxa, roba, el meu llit … Ja no ve d’aquí de fer de psicòleg! 

-avui amb el meu nòvio hem discutit per tu. I m’ho diu tal qual, sense filtres, amb tooota la patxorra del mon.

– i això? L’hi responc? 

-Ell ha descobert que m’agrades. Ell s’ha adonat que el volia deixar per estar amb tu, tot i no haver parlat mai amb tu.

 Ara si que no entenc res, m’està tirant la canya? Estic somiant? Vaig borratxo?…

– com, com, com dius? 

Ella és gira, em mira fixament i em diu

-doncs això, que estic enamorada de tu.

Passió sense fre.

En aquest moment m’agafa la cara i em fa un petó als llavis … Uns llavis que no es separen i que no és volen separar. L’hi agafo jo també la cara i l’hi continuo el petó, noto la seva llengua buscant la meva al moment que sento la seva respiració accelerar-se. L’hi poso una mà a la cintura i l’apropo a mi, estic excitadíssim. Ella em treu la samarreta mentre que noto com amb un pit em frega la cara. 

Duu la meva samarreta preferida, però ara ja tant em fot tot. Agafo la samarreta pel coll i l’estripo deixant a la meva vista aquells pits que tant temps he desitjat. Uns pits joves, turgents i amb un mugró petit i punxegut. No puc evitar agafar-los amb força mentre hi apropo la boca per xuclar-los. A cada xuclada noto un esbufec d’ella, a cada morrejada ella em busca el meu entrecuix. Mentre l’hi menjo un pit les meves mans aprofiten per treure-l’hi els pantalons … Està tota nua i ella no ha perdut el temps, m’ha tret els meus, sense adonar-me’n. 

Jocs i luxúria.

De cop i volta s’amaga sota la manta del llit i m’agafa el meu membre i se l’emporta a la boca…. Feia temps que cap dona no me la menjava … Però potser mai de la vida una dona me l’havia xuclat i llepat amb tanta passió. La noto tota dins la seva boca, noto alguna arcada seva i tot, però no para i l’hi demano si us plau que pari que no em vull escórrer.

Para de cop i em fot una morrejada que en lloc de desagradar-me em posa encara més calent….. Una morrejada amb gust de la meva polla…. Mentre em morreja s’ha enfilat sobre meu i d’un sol cop s’ha ficat tota la meva polla dins seu.

Asseguda dins meu, dansant sobre el meu membre amb el cap enrere i veient el moviment dels seus pits al so dels nostres esbufecs. Noto moltíssima escalfor dins seu, i moltíssima humitat …I de cop, comença a tenir espasmes i em deixa ben xop … Cau rendida sobre el meu pit mentre em  xiuxiueja a l’orella

-vull que el meu cul deixi de ser verge.

Ara si que m’he posat com una moto. Ella s’ha situat davant meu oferint-me el seu culet verge… L’hi entaforo la meva llengua i un ditet mentre de tant en tant aprofito per menjar-li el seu cony rosadet i depilat. 

Em demana que deixi de menjar-li el cul i que me la folli ja. Tinc por de fer-l’hi mal. No la faig molt grossa però ella és verge del cul. Apunto el meu membre i ella de cop i per sorpresa meva tira el cul enrere fent entrar tota la meva polla dins el seu cul al moment que fa un crit i jo em quedo quiet. 

Folla’m!

De cop ella em diu:

-folla’m cabronas, folla’m fort el cul però no t’hi escorris. La teva correguda la vull a la meva boca… 

Començo a follar-l’hi el cul a poc a poc… Però de seguida el ritme el porta ella. Ella m’està follant a mi amb el seu culet estret. Estic a punt d’explotar, ja no puc més i l’hi dic que pari o que m’escorreré … 

Ella es gira em mira als ulls i em diu:

-corre’t a la meva boqueta!!! 

Rendits …

Es fica la meva polla dins la seva boca, la seva llengua va boja i en un moment exploto dins seu. Buffffff mai hauria pensat que jo em podia escórrer tant. Ella un cop s’ha empassat la meva correguda em mira i em diu

-ara a dormir, feia molt de temps que somniava en aquest moment. Abraça’m.

 Ha estat abraçar-la que he quedat adormit de cop. No ha estat fins a mig matí que m’he despertat … L’he buscat, però no hi era. Ho hauré somniat? No, miro a terra i veig la meva samarreta preferida estripada… Al mirall hi ha una nota,

“gràcies i fins sempre”

…. Gràcies fins sempre….

Qui som

@ElblogShhhb0

https://twitter.com/ElblogShhhb0?s=09

Be the first to reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.