La meva satisfacció

Spread the love

La meva satisfacció, (part 1)

La meva satisfacció és el post que avui comencem, un post que constarà de dues parts, la d’avui i una segona part dijous vinent. Malauradament, avui no podíem resumir el tema en un sol article i l’hem hagut de partir en dos per que hi ha actituds molt diferents i les hem agrupat en dos articles.

Vaig calent, a veure amb qui jugo!

Au doncs, ja soc a casa! Avui vaig ben calent, aquella porca de l’oficina va ben curta i ensenyant petxuga tot el dia. És una buscona i una guarra. Algun dia d’aquesta l’hi fotré ma! Deixa’m obrir twitter a veure si alguna fresca d’aquestes m’envia unes fotos i me la pelo a gust! 


(Conversa amb una tuitera a qui fa temps que tira la canya)

 Ell: ei bon dia guapissima, com estas?

Ella: be, nem fent…. Aborrida de fotopolles i de masclistes!!! 

Ell: ja veus…. La majoria de tios son uns porcs,…. Una abraçada guapissima! 

Ella: merci macu, sort que tu com a mínim m’entens…. No se com hi pot haver-hi tios tan depravats que no respectin a les dones!!! 

Ell: ja ho pots ben dir, amb lo guai que és respectar a tothom! Ja saps el meu lema!!!! Només si vol dir si!

Ella: gracies!!!!! Parlem en una estona que estic fent el dinar!

Es la meva satisfacció

Ell: fins ara bonica!!! Abraçades i petons!!

(Fi conversa
Joder amb la tia aquesta … És que les dones son unes neuròtiques. Si jo vull follar i ella tambe doncs perquè no me l’he de poder follar? Putes hormones femenines!!! I a sobre amb lo bona que està! Haure de buscar-ne una altre!

 
(Conversa amb una altre tuitera

Cony de dones…

Ell: holaaaaa com estas nena? 

Ella: ei! Be, a caseta fent-me fotos pels reptes que surten a tuiter 🤣🤣🤣

Ell: uhmmmmm vas calenta?

Ella: no, per?

Ell: ahhhh com que t’estas fent fotos sexys!!!!

Ella: i què hi vol dir això? M’agrada fer-me fotos eròtiques

Ell: amb lo bona que estas jo no et deixaria pas temps de fer-te fotos, t’estaria follant tot el dia!!

 Ella: bueno…. Però com que no estas amb mi hauras de fer un solitari! 🤣🤣🤣

Ell: em podries enviar alguna foto d’ara per mi en privat…. Total, en una estona les veure a tuiter!

Ella: ehhhh nops, saps que no envio fotos per privat, ja t’ho vaig dir, no insisteixis!

Ell: no entenc com estant tan bona i amb les ganes de follar que has de tenir no vols quedar amb mi.

Ella:….

Ell: ei, hi ets?

Ella: no, tinc feina

Ell: et faig una videotrucada va!

Ella: no, merci

Ell: va, no siguis estreta! L’altre dia ens ho vam passar be! I jo vaig ben calent

 Ella:… Ja parlarem, Dew!

Ell: sàpigues que me l’estic pelant pensant en tu l’altre dia

Ell: ei…

 Ell: porcotaaaaaa vols veure el que tinc entre les mans?

FOTOPOLLA

Ell: tiaaaaaa que passes de mi?

Ella: “! Block! “

(Fi conversa tuitera


Joder amb les putes aquestes no se que es pensen. Si no ens tinguessin a nosaltres no se pas amb qui follarien, si son totes uns cardos! 

Entre colegues ens entenem…


(Trucada entrant de colega)

Ell : ei xaval, com vas? Colega: buaaaaa puta mare tio!!!! He quedat amb una xurri que la penso posar a 4 potes nomes de veure-la!!!

Ell: Ostia! La coneixes ja? O aquesta és nova?

Colega: que va!!!! Ara mateix per tinder! Hem quedat per fer un cafè al bar de sota casa!!!! Però l’hi diré que puji a casa que estigui tranquila que no pasara res, que soc super feminista, super guai i tota la merda aquesta …

Ell: jajaja que cabron tio!!!! Ets un fucker!!!

Colega: bahhhh servei a la comunitat!

Ell: jo tio ja fa dues setmanes que no follo i les putes aquestes de tuiter son unes estretes, ni anant de buenri i menjant-los la orella res de res!

Colega: doncs o te la peles o vas de putes! Que aquestes fan de tot i no es queixen!

Ell: joder ja, però anar pagant tot el dia!

Colega: o pagues sopar i copa, o directament 50 eurus! Si son totes unes putes!

Ell: jajajaja ets un puto crack!

Colega: va, ja parlarem que m’arriba la guarrilla aquesta…. Li fotre tota l’escorreguda a la cara fijo!

Ell: va nanu, ja m’explicaras!!!

 (Fi trucada amb el colega

Per que… una mica de honestedat?

I així podríem anar explicant batalletes, homes que es fan passar Per superfeministes i super guais tan sols amb una finalitat, follar. Una sola finalitat, demostrar que són quelcom que no son, demostrar que son segurs i que no tenen pors. I si, els homes en tenim, els homes (a vegades) també ploren, els homes també necessitem abraçades.

Però, ai! Per poder ser més mascle que la resta, hem d’actualitzar el nostre contador de fucker del més, a diari. Per què es clar el que conta és la meva satisfacció, penseu no?

No tots els homes son iguals.

Això ha estat escrit per un home. Ha estat escrit a mode de crítica per la part masculina de nosaltres, després de viure i llegir el que els passa a moltes tuiteres, dia rere dia. Per no parlar del mon en general.

Anava a dir escrit per un de vosaltres, però es evident que no es un de vosaltres, per que una crítica com aquesta només la pot escriure qui se sent avergonyit d’aquest tipus de pràctiques per part de persones amb el que la única cosa que comparteix es el gènere biològic. Per que no oblideu que tots no son com vosaltres. No tots no pensen primer i només, és La meva satisfacció .

Si, si es un mascle de naixement igual que tots els que teniu aquestes pràctiques, tots els que menysteniu a les dones tractant-les com si fossim una nina inflable, pero inflada de sèrie per que som de carn i ossos.

Que pensen que la nostra única missió a la vida o la finalitat de la nostra existència, es complaure’us en tot el que volgueu, quan ho volgueu i com ho maneu, per que es clar, vosaltres també doneu per sentat que el poder es vostre, que vosaltres maneu i nosaltres obeïm, suposo clar, com penseu només en: La meva satisfacció, que total per això ens van crear, segons diu el Llibre del Genesis:

22: Y de la costilla que el SEÑOR Dios había tomado del hombre, formó una mujer y la trajo al hombre. 23:Y el hombre dijo: Esta es ahora hueso de mis huesos, y carne de mi carne; ella será llamada mujer, porque del hombre fue tomada. … -Genesis2:22-

Doncs no senyoros!

Doncs, al tanto Senyoros, com diria Silvia Catalan, que l’esmento aquí per que sempre em fa molta gràcia la seva paraula senyoros.

Doncs això, em sap greu dir-vos senyoros, que potser hi ha una graaan mala interpretació sobre la traducció de costella, de l’ hebreu a d’altres idiomes. Resulta que la paraula te dues accepcions i podría molt ben ser que es referissin a part, com a part que es complementa com dos iguals complementaris. Bé, qui vulgui cultivar-se pot trobar grans tesi i estudis sobre tot això, jo mentrestant torno al tema del ara i aquí.

Es el pa de cada dia

La quotidianitat d’una dona es aquesta, i a twitter encara mes. Homes que pel sol fet que tinguem un perfil eròtic pensen que som automàticament follables per tothom, que posareu qualsevol bestiesa de comentari en una foto i, o us seguirem el joc, o com a mínim, ens quedarem tranquiletes i calladetes sense dir res, per que es clar, si tenim un perfil així i pengem aquestes fotos es per que vosaltres ens pugueu tractar com us doni la santa gana.

però no només això, es que també doneu per sentat que podeu agafar el nostre DM i començar una conversa de qualsevol tipus i de qualsevol manera, per que estarem allà esperant a que vosaltres calents com un ferro roent, ens escrigueu i poder contestar-vos i satisfer les vostres fantasies sexuals.

Doncs es el nostre perfil i manem nosaltres.

Doncs mireu, poden passar diferentes coses, una, que com jo, no tinguem cap ganes ni intenció de portar converses d’aquest tipus, tant sols tinguem el perfil per interactuar en públic i d’una certa manera en concret, fotografiar, escriure relats, post al blog, i ja està. em sap greu homes arcaics però us heu d’ aguantar, és el meu perfil i aquí mano jo!

L’altre cosa que pot passar, es que aquella estupenda tuitera, avui no te ganes de parlar, per que te una vida com vosaltres i està cansada, ha tingut un mal dia o un boníssim dia, i en aquell moment no te ganes de portar una conversa amb vosaltres, doncs en aquest cas també… em sap greu homes arcaics però us heu d’ aguantar, és el seu perfil i aquí mana ella! Així que a més a mes us haig de dir que com foteu massa el pesat i l’assetjador, potser us perdeu una tuitera, que un altre dia, us hi entendrieu de perles, vosaltres mateixos!

i Un altre cosa que també us pot passar, es que trobeu una tuitera que hauria estat una gran conversadora per la seva i vostra calentura, tant aquell com d’altres dies, i per la vostra manera, despòtica, masclista, narcicista, misògina, dictatorial i opressora us trobeu que aquesta tuitera com a mínim us engegui a la MERDA! Així que una altra vegada: Em sap greu homes arcaics però us heu d’ aguantar, és el seu perfil i aquí mana ella!

Tancant portes…

i a part d’assetjadors, depredadors, dèspotes, narcicistes, masclistes a més, sou burros, per que us esteu tancant portes contínuament. Potser si passessiu a la banda del homes amb dos dits de front, veuríeu que follarieu igualment i disfrutarieu, i potser mes, d’igual a igual. Però es clar, ves a saber que us passa realment per dins el caparró.

Quan ens pot el menysteniment…

El problema ve aquí però, i es que totes no us engegaran a la Merda, que es la única cosa que us mereixerieu, no, i no tan sols no ho faràn, sino que a sobre les fareu sentir a elles com una merda, les fareu sentir culpables (d’això les dones en som expertes), poca cosa, fins i tot sereu capaços amb la vostra actitut de fer-les dubtar d’ elles mateixes, per que això senyors es el que fan els assetjadors amb les seves víctimes, Si, si ho heu llegit bé A- SSET- JA- DORS! per que això és el que sou Assetjadors sexuals. Hi ha un article molt interessant, que us deixo aquí https://www.eltemps.cat/article/10916/comprendre-lassetjador-altra-vegada de la Marta Roqueta sobre els assetjadors .

No sou el que us penseu, Super Macles que tot ho podeu, per que el mon incloses nosaltres es vostre, com diuen “Ni hablar del peluquin” sou depredadors sexuals, en busca de carn, i això, se us ha d’ anar acabant, per que nosaltres, aquesta carn que busqueu per follar, decideix per ella mateixa, i si no volem, no volem , i vosaltres, a cascarla a una altre banda! s’ha acabat el, és La meva satisfacció.

El patriarcat se’ns torna a girar en contra

Per una altra banda, no vull pas deixar-me el tipus de depredador del qual també hi ha l’exemple, que es fa el colega … PROU! prou d’aquest color, JA!

A tu, també et tenim clixat, vols follar? Doncs digue-ho però deixa ja d’ensabonar i fer mal a les dones, per que en aquest cas a mes a mes, ets un Depredador Sexual Cabró! amb totes les lletres. Així mateix t’ho dic. S’ha acabat només el és, La meva satisfacció.

Al final, resulta sempre igual, o us feu els coleges per fer-nos baixar la guàrdia, per que veieu que cada vegada agrada menys que aneu de mascles alpha o, i ara introdueixo el tema del següent post, aneu de víctimes i pobrets que tant heu sofert per culpa d’una altra dona que no us entén, tant emocionals que sou vosaltres. I aquí es on ens feu la jugada mes rastrera, quan apel.leu a la nostra biologia de femelles que tenen tendència a protegir per una banda biològicament i per l’altre de segles i segles d’inculcació a les dones que l’espai de cures i protecció es cosa nostra.

i ens torneu a utilitzar assegurant-vos que emocionalment empatitzarem amb vosaltres…

però això…d’això en parlarem dijous vinent… perque s’ha d’anar acabant que seguiu pensant en, és La meva satisfacció i pensem en, és La nostra satisfacció.

Continuació del post:

La meva satisfacció part 2


Us deixem aquí Qui som pels que ens llegiu per primera vegada.

Be the first to reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.