La meva satisfacció

Spread the love
Simbologia de la actitud "d'avaricia" de narcisistes, psicòpates ... La seva suposada avaricia son les llàgimes i el sufriment de les seves víctimes. Es la meva satisfacció, es la única cosa que pensen.
La teva avaricia, les meves llàgrimes

Es que jo en tinc ganes…

Es la meva satisfacció (part 2)

Doncs bé, ha arribat el dijous,i amb ell La meva satisfacció, segona part. Abans que res, volem recordar qui som pels que no ho sabeu. Qui som

Volem que quedi clar que tot el que expressem aquí, son, malauradament, experiències, en plural, viscudes per moltes dones. Tant al mon virtual com al mon real.

Les tinc al sac, és la meva satisfacció…

-ja saps que si, que per mi ets quelcom molt especial! Que ets una tia genial, guapa i espectacular en tots els sentits!!! 

El Max no s’atrapa la feina, mentre practica l’art de la seducció amb la Charlotte, la seva esposa el crida dient-li:

– xurri!!!! Vine al llit va que tinc fred!!! 

Ole! Avui pillo fijo pensa el Max, mentre la Brigitte, li envia uns emoticones amb cors desitjant-l’hi que tingui una bona nit, esperant repetir la trobada furtiva, a una habitació per hores del centre, del passat dijous.

Sóc un triomfador!

 El Max és un empresari d’èxit, podríem dir que totes l’hi ponen. O més ben dit que te èxit en tots els camps. Diners n’hi sobren a cabassos, els negocis tots rutllen, la seva esposa contenta i les seves amigues desitjoses d’ell. Cap d’elles sap de l’existencia de les altres. Te 2 telèfons, el de la “feina” En diu ell i el particular. 

Mentre la seva dona reitera que l’espera al llit, i una altre conquista l’hi escriu :

– Max, em vas dir que demà quedaríem, a la tarda et va be? M’he comprat un conjunt nou amoret!!! 

Necessito una secretaria que em gestioni “les amigues” pensa, al mateix moment que al cap l’hi ve la idea de follar-se tambe la secretaria! 

En Max és un fucker, com ell s’autodenomina.

Al seu darrere un estol de dones el recorden com aquell error que vaig cometre, aquell cantamanyanes, aquell … 

Però en Max no pensa, actua. Ell “tira els trastos” I recull fruits. En tots els camps. El que es queda pel camí danys col.laterals. No entén de sentiments, entén de resultats. Acció – reacció. Follar, follar, follar… Quantes mes millor, com mes joves son, millor es sent. De tant en tant alguna quarentona. Obra social en diu ell amb els seus col.legues, tambe tenen dret a ser follades les velles no? 

No se n’adona que realment escampa misèria … 

Entrant en la reflexió.

Dèiem dijous passat que molts dels depredadors que corren pel mon, van de bones persones que han patit molt, normalment a causa d’una altra dona, que no els ha entès, els ha fet molt mal, ha jugat amb els seus sentiments, per que, que quedi clar per endavant, que la tàctica es, precisament, que ells son personetes amb grans sentiments, i dic personetes amb tota la intenció, per que es descriuen a si mateixos com taaant bons i taaant ferits, que inconscientment, nosaltres veiem a aquell nen vulnerable que ell porta dins i que pobrissó, ha patit tant, que nosaltres amb el nostre instint maternal i el nostre rol social de cuidadores de la familia, ens transformem sense adonar-nos en cuidadores de tot i de tothom.

Els rols marcats socialment ens traeixen

son masses segles de rol de cures, de tenir aquest espai reservat a les fèmines que ja el portem gravat a foc a l’inconscient, un inconscient femení, com si parlessim de l’inconscient col.lectiu del que parlava Carl Jung, però en femení. A mi és el que em recorda.

I una cosa així ens fa ressonar, i es terreny abonat per un depredador dels que parlem avui, per que ells només busquen satisfer les seves prioritats, poden ser simplement sexuals, i poden ser narcicistes amorosos: Ref-wikipedia

Narcisista amorósIncloent característiques histriòniques.Sexualment seductor, temptador; espavilat i llest; consenteix desitjos hedonístics; declina intimitat real; captiva i enganya als altres; mentir i defraudar patològicament.
Trets generals dels narcicistes amorosos. Part de l’article de wikipedia que hem enllaçat.

Aquests homes son molt perillosos, sobretot quan ens entren per xarxes socials. Anonimat en un principi, en el que poden anar guiant les converses a mida, captivant l’atenció, afalagant, donant la raó en problemes que és puguin tenir… fins que després de tot això, i quan ell creu que la víctima està preparada, passar al següent pas, quedar en persona o potser no, però el següent pas sempre és un benefici per ell, basat en enganys, abusant de la confiança que ha forjat en la víctima per aconseguir el que vol: sexe, adoració, dependència emocional… Com molt bé diu Marie-France Hirigoyen en el seu llibre: –“El acoso moral”La seducció perversa utilitza l’instint protector de l’altre … Mitjançant aquesta seducció d’una sola direcció. el pervers narcicista procura fascinar sense que el descobreixin …

Les xarxes,el terreny anònim.

Parlem de xarxes socials per que tot i que això ha estat i és present desde sempre a la vida real, a les xarxes socials han trobat un terreny tant ampli, tant anònim, i relativament tant nou per tots, que ens acaben agafant una mica amb el pas canviat, nosaltres no ens ho esperem i ells ja entren amb tota la seva intenció, llavors ells, tenen l’avantatge de saber a priori, que pretenen i saber molt i molt bé com aconseguir-ho.

Aquest anonimat de les xarxes, ens fa ser molt vulnerables.

Actitut narcicista, avaricia, provoca sufriment i llàgrimes. Es la meva satisfacció es l'únic que els mou.

Per que encara que sembli que no hauria de ser tant fàcil, el mateix anonimat te ell que nosaltres, no podem oblidar que estem parlant de depredadors, no d’homes normals.

No hauríem però de barrejar aquí tampoc, aquells qui busquen passar una estona de joc i res més, i t’ho diuen a la primera, per que això, evidentment es totalment lícit, dit correctament si es vol entrar si entra i sino, no. I la majoria de vegades se n’aniran a buscar un altre perfil, per que evidentment, el que busquen es el joc, si no en vols, el més normal és que és disculpin i segueixin buscant.

Clar, si tu tens un perfil a qualsevol xarxa i t’entra un desconegut per privat, primer miraràs de saber que vol i seràs correcte i educada, si és un cas de mascle maleducat de seguida el detectaràs, per que és fan notar i és fàcil engegar-lo.

però ells, no entraran d’aquesta manera, ells seran educats, i et mostraran una persona que és amable i encantadora, una persona que amb un parell de converses potser fins i tot ha aconseguit que tinguis ganes de conèixer.

Detalls de la meva vida, vols saber?

Tampoc hem de perdre de vista que, si ja és difícil conèixer bé les persones en un mon real, en un de virtual, és fa doble o triplement difícil, per començar hauríem de plantejar-nos, per protegir-nos simplement, que tothom és un gran desconegut fins i tot quan portem poc temps interactuant amb la persona en directe. Molt mes encara, si mai ens hem vist. Son afalagadors de mena, i ens estaran dient sempre allò que volem sentir, no ens n’adonarem fins que sigui massa tard, i això es el punt d’avantatge amb el que juguen.

De fet, quan mes insisteixen en com en som de malfiades, potser es que mes volen fer-nos caure a la xarxa, per que una persona que pretén parlar amb tu, anar compartint petites xerrades no hauria de tenir cap pressa per saber coses de tu o aconseguir de tu una confiança ràpida. Tant senzill com que ell tampoc ho farà amb tu, anirà xerrant tranquil.lament i segurament, si tu li preguntes segons quines coses, tampoc li semblarà normal, per que ets una desconeguda.

Mentir per mentir, patologies prèvies.

De fet, el que veiem aquí després de molt observar i reflexionar, es que n’hi ha que no tenen cap mena d’escrúpol, bé tampoc es d’estranyar per que parlem de perfils psicològics realment complexos i tipificats. Que només pensen en la meva satisfacció, ens referim a que havent-hi avui en dia tantes opcions, de trobar tant homes i dones que només volen practicar sexe i prou, virtualment o en persona, no hi ha cap necessitat de fer mal. D’enganyar amb argúcies impossibles.

Per que aquesta necessitat de mentir? De fer declaracions d’amor i afalacs que no tenen cap sentit? No senyors no, aquesta cacera l’hauríem d’anar acabant, si trobareu dones, que busquin el mateix que vosaltres, divertir-se una estona i prou, no cal destrossar psicològicament a un estol de dones que queden pel camí!

Ah si, si, clar, si cal, per que això és part del joc, es clar! per que estem parlant de psicòpates, narcicistes, sociopates, masclistes que precisament busqueu això fer mal, engreixar la llista de peces aconseguides a la cacera! i que com mes enganxades i dependents de vosaltres estiguem, mes hi disfrutareu. I que ara, molts que ens esteu llegint fins i tot, ho disculpareu dient: Oh! es que ho portem al gens! Per que és fàcil que alguns, fins i tot ens estigueu llegint i arribeu a pensar, però a mi, mai m’enganxaran, jo seguiré jugant amb elles, traient- ne profit, seduint-les utilitzant-les, com mes millor i com mes a la vegada , si pot ser, també.

i nosaltres et contestarem, el que cretí, que portes als gens? endur-te’n per davant a les persones a qualsevol preu per que només penses , és la meva satisfacció? és això el que justifiques?

Cuidem-nos.

Som conscients que aquestes pràctiques no les podrem pas evitar amb aquest escrit, que son perfils psicològics que malauradament seguiran pel mon amb impunitat, però si aconseguim només, que la gent estigui alerta, que cuidi del seu benestar prevenint-se de possibles encreuaments de camí, amb un d’aquests individus, i que escoltem molt bé quan algú ens pugui prevenir, ens podrem donar per satisfets.

Com a mínim, estar alerta tant per no haver-ho de patir, com per poder ajudar a una possible víctima, que moltes vegades ja li haurà estat prou difícil, adonar-se i sortir-se’n d’una experiència com aquesta. Que no puguin dir gaires vegades mes: “és la meva satisfacció”

Enllaços d’interès.

https://elpais.com/elpais/2020/03/12/eps/1584028302_851790.html

https://lamenteesmaravillosa.com/como-es-exactamente-un-sociopata/

https://www.elperiodico.com/es/ser-feliz/20190212/perfil-psicopata-rasgos-7292531

Actitut narcicista, avaricia, provoca sufriment i llàgrimes. Es la meva satisfacció es l'únic que els mou.

Be the first to reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.