Llibertat i respecte i altres rareses

Spread the love

Llibertat i respecte i altres rareses

Llibertat i respecte i altres rareses. Collons tu, com està el pati. Fa dies que tinc un garbuix d’opinions al cap que m’opino a sobre. Però sincerament no sé o no he sabut per on començar.

De fet, encara no ho sé, però és que de cop m’ha agafat la vena sarcàstica i m’he dit, tu posa’t a escriure i que peti per on peti.

Total, no serà gaire diferent del que fa molta gent últimament.

De fet, és que l’ésser humà ja és rar de collons, d’ovaris o com li vulgueu dir, aquí fem servir les dues accepcions per què ja sabeu que som dos, home i dona, i som feministes i som inclusius i som respectuosos i volem un món més just i que l’aire faci olor de núvol de sucre i la pau sigui amb vosaltres o no, depèn del dia.

Bé ara com diuen : “Me he venido arriba” I ja suo sarcasme per tots els porus. Que ara que ho he escrit, collons quina puta calor està fent aquests dies, no?

Bé, al que anàvem, que tampoc sé massa el que era, però segueixo. Intento seguir el fil, ah si, que deia que últimament la gent va dient el que li surt del barret. Així sense filtre, sense contrastar el que llegeix, el que escolta o el que li explica la preparada ment del cunyat que està doctorat en tot i més.

I vinga a opinar-nos a sobre…

Uns que si vacunat o ets el diable en persona, els altres no et vacunis o ets idiota perdut.

Uns que el sexe és un dret ( ara no ho dic pels incèls que aquests son figues d’un altre paner i foten més por que una pedregada) els altres que si ets un viciós de mena.

Uns que l’altre dia sentia que deien, que quina sort el X que treballava a Eivissa i se’n feia una cada dia. I deixaven com un drap brut a les nòvies.

Doncs perquè tens nòvia talòs, veste’n a Eivissa idiota, o al cul del món que li faràs un favor a la teva nòvia. Burro més que burro. Que no tenien ni 30 anys i semblaven el ” Pajares i l’Esteso”

Uns senyoros que s’ofenien per què una noia parlava en femení genèric i la seva masculinitat no ho podia suportar, i això a Twitter, que era tan senzill com no llegir a, la, noia i llestos.

Llibertat i respecte i altres rareses.

Crispació constant per qualsevol opinió

Doncs això i molt més…

Doncs tot això i molt més. Tenim clar que la humanitat està predestinada a autodestruir-se, però ens estem guanyant a pols el títol als humans més curts de la història de totes les èpoques humanes.
N’explicarem algunes.


Xerrant amb un conegut ens explica que va trucar a la seva doctora de capçalera per fer-se una analítica complerta i que a més a mes volia mirar-se les ETS.

Aquest conegut també l’hi comenta a la doctora que des de fa uns dies i sense motiu aparent té unes picors entre les cames. Res important però sí que a vegades un xic molest.
Doncs primer de tot l’esbroncada de la Sra. Doctora perquè què havia fet per necessitar una analítica de ETS, amb qui havia anat, on hi havia anat, com hi havia anat, gustos sexuals, preferències sexuals, pràctiques sexuals….. i un llarg etcètera que ens deixava cada vegada més atònits!


Però es veu que no acabava aquí. Desprès de l’interrogatori sobre pràctiques sexuals i de l’ esbroncada per suposadament haver fet pràctiques sexuals il·legals o prohibides o vés a saber el què, la doctora l’hi diu que com a favor que ja li farà una analítica urgent per l’endemà però que l’analítica general té hora al cap de 15 dies.


Ja se sap que amb tot el tema de la Covid té preferència les coses de la Covid ja que la resta de malalties humanes han desaparegut.
Es que em cago en tot lo hagut i per haver. Som dels que sabem, coneixem i pensem que el món sanitari se les ha vist i desitjat en tota aquesta pandèmia, però escolteu…. que la mala feina d’una mala professional pot deixar en dubte la feina de grans professionals!

Seguim amb els mini-mascles ibèrics…

Continuem que va per llarg i agafeu-vos que venen “curves”!!!!


Doncs abans ja ho apuntàvem, grup de cadells mascles ibèrics garlant a la piscina municipal sobre les conquestes sexuals d’un suposat amic seu que treballa a Eivissa i que cada dia “se’n folla” una de diferent”…

“què cabron el tio! Deu pilla a totes les ties més guarres de l’illa!!!” diu un d’ells amb to envejós, mentre que un altre hi fot cullerada dient-l’hi “buaaa jo perquè tinc nòvia que si nó, no em caldria anar a Eivissa per follar-me’n una de diferent cada dia”.


Perdona???????

A veure canalla de 20 i pico anys. Primer de tot s’hauria de veure qui folla a qui, i la qualitat del sexe que doneu a les vostres parelles sexuals.
En segon lloc, un xic de respecte us aniria bé. Respecte i un parell de clatellots a cada un de vosaltres amb la mà oberta, i deixem-ho a estar aquí perquè m’escalfo i la diria massa grossa.

I és que, com dèiem abans, com pugen encara els Pajares i Esteso de la vida? És que estàvem tant convençuts que a dia d’avui això ja no passaria… Que beneitons que arribem a ser…

però espereu que ara llegeixo una tiparraca, si, ho sento però no té un altre nom, que no és capaç de dir que la gent que no te els peus bonics ( ens hauria de passar l’estàndard, clar) o els braços ben fibrats, que no es posin ni sandàlies ni samarretes de tirants.

Parfavort! Com és pot dir una cosa així i quedar- se, tan ample, amb la calor que fa? Ho veieu com no tenen filtre alguns? Quina és aquesta manera d’opinar a, la babalà sobre com va vestida, la gent?

És estiu, i tothom pot posar-se el que vulgui noia, que prou feina tenim amb sobreviure!!!

I passem a la següent beneïteria…

Abans ja hem comentat sobre una doctora doncs ara li toca el rebre a una periodista, que no llegeixo que se n’en fot de les dones que no deixen als seus maltractadors per què no saben a on anar quan tenen un gat o un gos.

Que no el volen deixar a casa i no els és fàcil trobar un lloc i menys amb ells.

i la tipeja va i en fa un comentari sorneguer. Doncs mira noia, la feina d’acompanyament que deu haver fet aquest pelut, no l’hauràs fet tu en ta, puta vida, segurament.

Però de debò us ho dic, ens hem begut tots l’enteniment, veieu com això acabarà com Mad max, veieu com acabarem matant- nos els uns als altres.

i tot per què? Perquè ja no hi ha Llibertat i respecte i altres rareses.

Així mateix, canalla, no hi ha respecte per l’altre, ni empatia ni res de res.

Estem tots ofegats dins d’un clima de crispació constant. Que si són alls perquè jo vull cebes, que si blau perquè vermell, que si la cervesa amb alcohol perquè sense no val una merda… I “Suma i sigue”

Ja ho deia Hobbes, “L’home és un llop per l’home” Tot i que el que no tenia clar Hobbes és que els llops són nobles, la humanitat està perdent el bri de noblesa que li quedava. O potser sí que ho tenia clar el pobre home, per què aquesta humanitat, ja anava veient-se des de fa temps que no anava pas ben adreçada.

I mentrestant…

mentrestant ens caldrà força paciència, molt de sarcasme i un parell de mocs de tant en tant, per anar sobrevivint abans no caiguem tots en una decadència sense aturador.

I per cert, que ens pensem posar sandàlies tinguem com tinguem els peus, samarretes de tirants encara que ens hagim de recollir les pelleringues, defensaré el meu gos davant qui sigui, seguirem fotent mocs als niñatos i a qui faci falta amb #ActitudSenyoro.

Si a les nostres doctores algun dia se’ls hi acut posar- se com la que ens van explicar li donarem un parell d’adreces de clubs molt i molt interessants.

Parlarem en femení genèric quan ens surti dels collons, d’ovaris o com li vulgueu dir, que aquí fem servir les dues accepcions per què ja sabeu que som dos, home i dona, i som feministes i som inclusius i som respectuosos i volem un món mes just i que l’aire faci olor de núvol de sucre i la pau sigui amb vosaltres o no, depèn del dia!


Com sempre us deixem aquí Qui som, pels que ens llegiu per primera vegada.

Llibertat i respecte i altres rareses.

Be the first to reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.