On time.

Spread the love

On time.

On time. El vol havia estat perfecte, anaven on time i la Valèria estava frisosa per arribar a l’aeroport. Havia estat un vol llarg, estava una mica cruixida de tantes hores, però les ganes d’arribar i anar cap al lavabo de senyores que hi havia a mà dreta, just al sortir podien més que qualsevol altra cosa. Els seus pensaments la tenien tan assedegada, que els seus baixos passaven per davant dels seus ossos.

Nois us espereu, descansareu molt millor, després del polvo que ens fotrem, va pensar. Aquell marbre fred i suau de les piques del lavabo, que no era la primera vegada que la veien arribar, aquella sensació no se la podia treure del cap.

De fet, els seus ossos, sabien perfectament que era veritat, la Valèria arribava d’un vol des de Sao Paulo, que havia sortit a dos de quatre de la tarda del dia anterior, havien fet una escala de dues hores a Lisboa que havia aprofitat per caminar una mica per l’aeroport, i ara estaven a punt d’aterrar a Barcelona a dos d’onze del matí.

Però en la única cosa que podia pensar era en aquella sensació que li pujaria desde les entranyes quan el veies entrar al lavabo de senyores, d’amagatotis.

Ell venia de Dubai i, no era pas la primera vegada que quedaven, els encantava quan podien quadrar trobades d’aquestes a l’aeroport, per què tots dos arribaven el mateix dia d’un viatge de feina.

Era tan excitant… Cap dels dos sabia ben be si el vol de l’altre arribava on time. Només sabien que feia dies que no es veien, que no s’oloraven, que no es tocaven que no podien notar l’escalfor del cos de l’altre. Durant dies havien hagut d’acontentar-se amb el sexting cadascun d’ells a una punta de món.

Final de viatge junts.

Però, per fi acabaven tots dos el viatge el mateix dia i es tornarien a retrobar. Encara recordava l’última vegada als lavabos de l’aeroport Charles de Gaulle. De fet, aquell dia viatjaven junts i havien anat a la mateixa reunió i no s’havien pogut aguantar més. Allò sí que va ser un bon rapidet, a mitja feina la dona de la neteja, amb un francès tancat com una mala cosa, els va enxampar i els va fotre fora sense miraments. Vite, Vite els cridava, com si estigués a una carrera de cavalls esperant que arribessin a meta.

Quin desastre de polvo, però quin tip de riure que es van arribar a fer.

De cop, una sotragada la va fer retornar al present, ostres no turbulències ara no! Només li faltaria arribar ben marejada a l’aeroport.

Buff, falsa alarma, no sabia que havia passat, però ara tot anava bé.

L’hostessa va atansar-se per preguntar si estava bé i ja de pas li va dir que ja es podia anar cordant el cinturó. Perfecte!

Ja començava a posar-se nerviosa. Els pensaments que se li escapaven ja feien que comences a notar la seva pròpia humitat.

Aterrats. On time.

Tot va anar com una seda, estaven a terra i ja podien començar a sortir. On time. Arribada en punt!

Sort que estava a una de les primeres files, va agafar la bossa de mà i va sortir tan de pressa com va poder.

Recollir la maleta tan ràpid com pogués i cap als lavabos.

Buff, li estaven pujant les calors, la maleta no sortia, i la seva paciència estava al límit. Una velleta adorable la mirava i li va preguntar: – Vol una mica d’aigua senyoreta? Sembla acalorada, no es troba bé?

-Sí, sí, estic bé moltes gràcies, són les ganes de sortir d’aquí només.

-clar, normal, a mi m’esperen els meus néts a fora i també estic ben entusiasmada.

Ja la veia! La maleta! Era al fons i podria marxar d’allà a tota màquina. La va recollir i se’n va anar cames ajudeu-me.

Això si, després d’acomiadar-se de la senyora i baixar-li la maleta.

Arribada.

Ja hi era, palplantada davant la porta. Va respirar fondo i va entrar, i allà estava, no esperava trobar-se’l. No tenia cap missatge i va pensar que arribava primera.

Però si, era allà arrepenjat al marbre, encara amb l’americana posada.

La va rebre amb un gran somriure i un hola sensual. Es va treure l’americana, li va fer un gest que s’acostés. I es van començar a morrejar com mai. Les mans es buscaven un a l’altre, ell va descordar-li la brusa per anar directe als seus pits.

S’havia posat el conjunt que més calent el posava i mentrestant ella va començar a grapejar el seu cul.

Va passar les mans del cul a la bragueta, va descordar el cinturó com podia, ell jugava amb els seus pits de tal manera que perdia el control dels seus pensaments i les seves mans no responien.

Tenia els mugrons erectes i ell no parava de mossegar, pessigar i llepar, en un ritme a compassat que li feia perdre el cap.

Perdent el control.

Quan la va tenir ben calenta la va girar de cop, la va posar contra el marbre, li va pujar la faldilla i va apartar el tanga.

Ara follaré aquest cul tan preciós que tens, m’escorreré veient la teva cara de plaer al mirall.

Les seves paraules la van acabar de posar a punt. El sexe anal amb aquell home la portava fins a plaers insospitats. Ell la va agafar fort, va començar a penetrar-la, però ella de cop va tirar-se enrere per acostar-se més a ell i va entrar tota fins al fons.

Un crit de plaer va sortir a la vegada de tots dos i ella no podia parar de moure’s cap a ell, volia notar aquell membre erecte fins ben endins.

No paraven de moure’s, van a compassar el vaivé, veure’s reflectits al mirall creuar les mirades i els somriures mentre es movien i s’observaven, els estava posant encara més calents.

Finalment ell, li va dir, m’escorreré i ella va assentir. En notar com s’escorria, el plaer que va créixer dins seu era tant immens que ella també es va escórrer .

Van anar baixant el ritme del vaivé, mentre ell l’estrenyia fort entre els seus braços. Ella acariciava el seu cap suaument i van gaudir uns minuts d’aquelles sensacions.

Uns instants més tard, ella es va girar, es fer donar un petó i es van tornar a abraçar.

Ja eren al taxi, esgotats. Aquesta vegada és quedaven a casa d’ella. Ara uns dies de relax i sexe.

Tot i que el taxista els mirava de reüll cadascun a una punta del taxi mig adormits, sense dir-se res.

Va pensar:

A aquest parell “els queden dos telediarios”.


Com sempre pels que ens llegiu per primera vegada us deixem enllaçat Qui Som

On Time.

2 thoughts on “On time.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.