Pandèmia vacunes i hostilitats Part 2.

Spread the love

Pandèmia vacunes i hostilitats part 2.

Pandèmia vacunes i hostilitats part 2. És la continuació del primer post que vam titular de la mateixa manera. I ara ens direu si clar part 2 és la continuació del primer. Quina obvietat, nois! Doncs mireu, la frase està feta expressament, per què avui volem fer un paral.lelisme sobre obvietats.

Dit això. Primer, pels que seguiu llegint i deixeu la lectura del primer post per a després, aclarim com ja vam fer la primera vegada que aquí tots dos membres del blog, estem vacunats. Però, per molt que nosaltres hàgim pres aquesta decisió, en cap cas estem d’acord de la deriva que ha agafat l’ésser humà, com ja dèiem la primera vegada.

Bé, la primera vegada parlàvem de coses que podrien passar. Ara parlem ja, malauradament de coses que estan passant.

Versió oficial, versió única. Pandèmia vacunes i hostilitats part 2

Doncs si, en aquest cas, sembla que pensar, preguntar, raonar coses que no et quadren o sigui, mantenir el teu esperit crític, s’hagi convertit en un gran tabú. Cada vegada que algú, vacunat o no, diu:

-I sí?

-Però…

-És què…

-He llegit…

L’entorn comença a obrir uns ulls com unes taronges, comença a allunyar-se d’ell/a (més encara de les distàncies pandèmiques), se’ls mira de reüll, van marxant dissimuladament, i els nuvolets de tothom pensen negacionista, negacionista…

I aquella persona es queda sola sense poder resoldre les seves preguntes, sense poder transmetre les coses que ha descobert, i sense poder portar una conversa d’intercanvi d’informació que cadascun tingui. Ans al contrari! Si en algun moment algú, es queda a conversar el 90% de probabilitats, és que sigui per atacar-lo. I en to de crispació dir-li com a mínim “mataiaies”. I tots sabem que les iaies són intocables, i que ningú els hi vol cap mal. Aquí ja pandèmia vacunes i hostilitats.

I com voleu que reaccioni la gent, amb aquesta pluja mediàtica que esteu fent?

Doncs si, perquè aquí no se salva ni el tato que diuen. La veritat és, que tot plegat està molt ben orquestrat vist des d’on ho veiem nosaltres. I diem des d’on ho veiem nosaltres, per què malgrat estar vacunats, seguim buscant informació, llegint i contrastant per veure cap a on estem evolucionant. I quan parlem d’evolucionar ens referim, tant mèdicament, com èticament i legalment.

Comencem pels Mitjans de comunicació. Pandèmia vacunes i hostilitats.

On ha quedat l’ honorable professió del periodista? Aquella que indagava i buscava sota les pedres, per contrastar absolutament tot el que passava? Aquella professió que buscava pros i contres. La que investigava, i posava entre les cordes a “tot quisqui” per tal de ser el més curós possible en què transmetia? I no només això! Per tal de posar llum a la veritat amb absolutament, tots i cadascun dels seus matisos?

I ara ens direu, perdona, però és que si us voleu creure qualsevol cosa… i nosaltres us direm. Uuuun moment! A veure, qualsevol cosa no. Simplement contrastem quina credibilitat o quin grau d’ètica i humanisme tenen segons quines persones, perquè siguin les que donen les versions oficials i les hàgim de creure.

Posarem un exemple.

El senyor Anthony Fauci, un dels grans escoltats. Sobretot a Estats Units per què és l’assessor principal de la Casa Blanca en matèria de Coronavirus. Deixem aquí enllaçat que diu d’ell la wikipedia poca cosa, i sembla que té prou preparació com per a tenir el càrrec d’assessor que té. Bé, no ho neguem. Ara us deixem aquí una mica més d’explicació sobre aquest senyor.

“Los niños conejillos de indias”: El legado de Fauci de experimentos crueles con niños.

Las recientes revelaciones sobre el Dr. Anthony Fauci arrojan nueva luz sobre un documental de la BBC de 2004, “Guinea Pig Kids” (“Niños conejillos de indias”). La película expuso los crueles experimentos -aprobados por Fauci y financiados por los contribuyentes estadounidenses- en niños pobres de minorías como parte de la búsqueda de Fauci de una cura para el SIDA.

Pandèmia vacunes i hostilitats part 2
Pandèmia vacunes i hostilitats part 2

I encara pensem que anem per bon camí? i si li afegim aquest article?

Fauci i Gates admiten que las vacunas covid no funcionan como se ha anunciado.

En entrevistas con pocos días de diferencia, Bill Gates y el Dr. Anthony Fauci admitieron que las vacunas contra el COVID no son eficaces, pero ambos sugirieron que la solución es dar más refuerzos a más personas.

A veure:

Si el mateix senyor que va experimentar, i abusar de nens i dels seus pares per aconseguir una vacuna contra la sida, ens diu que amb una vacuna nova com la de la Covid, el que hem de fer és seguir vacunant-nos, malgrat aquest extracte de l’article que us hem compartit.

Para defender un programa de refuerzo más amplio, declaró a “The Times” que las vacunas “están disminuyendo hasta el punto de que cada vez hay más personas que contraen infecciones por fallos de la vacunación graves, y cada vez más de esas personas que contraen infecciones por fallos de la vacunación graves acaban en el hospital”….

Quan amb l’experiment amb nens ja deia a les famílies:

“Nos decían que si vomitaban, si perdían la capacidad de caminar, si tenían diarrea, si se estaban muriendo, todo ello era debido a su infección por el VIH. Me limité a darles fielmente lo que me decían los médicos”. I eren efectes secundaris dels fàrmacs.

De debò preteneu que creguem a ulls clucs en aquestes persones? Aquí com podeu veure, i recordant que estem vacunats, només exposem que potser hauríem de ser més crítics.

I potser, només potser, hauríeu de fer-ho els periodistes que cada matí ens dieu bon dia, i acabeu dient que el més recomanable és la discriminació i segregació de la gent.

Seguim!

Per què no només són aquests tipus de personatges. A veure confiem en el que ens diuen unes farmacèutiques, que en circumstàncies normals, amb recursos i temps per investigar, han fet coses com per exemple el cas del Trovan amb nens a Nigèria , i no només amb això, quan se’ls va voler portar a judici, la farmacèutica Pfizer va destapar negocis dubtosos del funcionari que investigava l’assaig d’una medicina que va matar a 11 nens i va deixar seqüeles prop d’un centenar, per evitar anar a judici i aconseguir un acord. El llibre “El Jardinero fiel” de John Le Carre, no és només una novel.la. És malauradament el retrat de fets que passen i no volem acceptar.

El cas de La crisis dels opioides a Estats Units, que pels que vulgueu tenir una informació més fàcil i amena està basada la quarta temporada de la sèrie Goliath.

Hacia fines de la década de 1990, las compañías farmacéuticas tranquilizaron a la comunidad médica y volvieron a asegurar que los analgésicos opioides recetados no crearían adicción en los pacientes.

I tot provocat per la familia Sackler, propietaris de la farmacèutica Purdue pharma ells ara, desde 2019, s’han declarat en bancarrota, els milers d’afectats i 500.000 morts que s’han tirat a sobre, no se’ls trauran pas de les seves consciències.

Aquí tornem a veure que la comunitat mèdica, de vegades està venuda al que els diuen les companyies farmacèutiques, i en aquest cas, no utilitzem la paraula venut com que cobren d’ells ( que molts si ho fan) sinó que amb el poder de les farmacèutiques, més d’un i més de dos, poden ser enganyats. Per tant, només tornem a repetir, esperit crític, senyors, que per molt metge que siguis, no estàs exempt dels seus enganys.

Recapitulem doncs.

Després de posar-vos aquests exemples, volem reflexionar, el virus existeix, el virus és perillos, i tant!I no és pas cap ximpleria, en cap moment diem res d’això. El que diem és que no oblidem que s’està arribant a assenyalar a persones que decideixen no posar-se una vacuna que encara està en una fase molt primerenca per què no tenen clar quines conseqüències pot tenir a la llarga per la seva salut posterior.

Perquè el que aquí també volem deixar molt clar, és que en cap cas estem defensant ni que la terra és plana ni que les moltes vacunes que existeixen no funcionin ( que també portem posades les que pertoquen) ni que no s’hagi de ser curós, respectuós ni prevenir.

La prevenció! On és?

Fer prevenció! Bona frase aquesta que s’ha dit sempre de “Millor prevenir que curar” I que fins que no ha arribat aquesta pandèmia se n’han fet moltes campanyes en diverses malalties.

Doncs bé, en aquest cas on és una campanya que ens faci reforçar el sistema immunitari? Que ens ajudi mitjançant la nostra alimentació i els nostres hàbits quotidians a reforçar-nos per, en cas d’agafar Covid, el nostre cos estigui més fort, o fins i tot no arribem ni a agafar-el?

Per que no oblidem que la vacuna ja s’ha hagut de rectificar sobre ella en diverses ocasions i ara sabem que tot i vacunats, podem emmalaltir i transmetre igual que una persona no vacunada. Persona no vacunada que com la presumpció d’innocència, no està malalta fins que es demostri el contrari. O millor dit és una persona sana mentre no es trobi malament. I vigilem per què això no s’està respectant, se’ls està assenyalant i se’ls fa culpables per defecte.

Doncs mireu no, en comptes d’ajudar-nos a tots en aquest vessant, s’ha optat per inculcar la por i estressar a la població més del que ja portàvem de sèrie.

si l’estrès es presenta de manera crònica, aquest pot afectar el nostre organisme fent-ho més vulnerable davant malalties. Això ocorre perquè l’estrès s’associa a majors nivells de cortisol que poden afavorir a la producció de factors proinflamatoris i així alterar la nostra resposta immune...

Això és un petit fragment del link sobre el sistema immunitari que us acabem de posar a dalt, de la web de Mútua Universal.

Doncs bé, no només no ens eduquen en una política de prevenció del sistema immune, sinó que ens inculquen una por i un estrés que ens pot causar més possibilitats de tenir-lo més feble.

Abús d’autoritat o ens escudem en l’autoritat’

No creieu, que a banda de vacunar-nos, posar distància, portar mascareta, no anirien bé unes mides així?, no aniria bé convertir-nos tots en un grup de persones, que deixen de tenir por, i que com que han fet totes aquestes coses que dieu, poden anar tranquil.les i poden respectar la decisió d’altres persones?

Nosaltres creiem que si. Nosaltres no volem perdre el punt d’humanitat que ens fa ser empàtics, respectuosos i fins i tot comprensius amb les decisions dels altres.

Perquè tornem a repetir, vacunats podem emmalaltir, i transmetre la malaltia, i portar la mateixa càrrega viral. Molts llavors ens diuen, però no acabarem a l’UCI, bé senyors, no ho sabem, no podem posar-hi la ma al foc, tampoc sabem si en 5 anys, les seqüeles ens faran estar a tots a l’UCI o amb problemes crònics que també saturaran la sanitat. I llavors què? Que farem quan els no vacunats ens diguin, paga’t la factura sanitària, et vas vacunar.

Veieu com això no és raonable?, no podem estar barallant-nos entre nosaltres. Ens tenen on volien, assenyalant-nos els uns als altres. El que no vulguis per tu no ho vulguis per als altres. I molt menys si a sobre, no sabem del cert per on naveguem.

A dia 24 de Novembre, la taxa de vacunats a Catalunya, es de 74,8%

Viure en la por

El que si veiem és que fa gairebé dos anys que estem immersos en la cultura de la por. I això és molt i molt perillós.

No sabem si heu sentit parlar dels experiments del psicòleg social Stanley Milgram, va ser responsable dels experiments Milgram, en els quals va estudiar l’obediència de diferents persones cap a l’autoritat. Aquests experiments van causar molta controvèrsia, degut a la falta d’empatia cap als participants

Milgram va estar molt influenciat per l’holocaust, ja que la seva família el va viure en primera persona. De fet, el va portar a fer l’experiment d’“obediència cap a l’autoritat”. Milgram volia saber aquelles causes o situacions que portaven a les persones a perjudicar o maltractar als altres.

Milgram va poder observar diverses coses:

Quan el subjecte obeeix els dictats de l’autoritat, la seva consciència deixa de funcionar, aleshores, es produeix una abdicació de la responsabilitat. Els subjectes són més obedients com menys contacte han tingut amb la víctima i com més lluny es troben físicament d’aquesta. El subjecte tendeix a justificar els seus actes inexplicables. Mentre més acadèmicament format menys intimidació es té cap a l’autoritat, així doncs disminueix l’obediència. Si l’autoritat és més propera al subjecte, hi ha major obediència cap a tal.

I veient com s’està desenvolupant tot plegat, la deriva que estem agafant, va bastant per aquí. I el que ens sembla més vergonyós és que tots aquests prescriptors dels quals ens hem de refiar ens facin sentir que ens estan manipulant per posar-nos en contra d’altres persones.

“La pandèmia dels no vacunats” Pandèmia vacunes i hostilitats

N’hi han dit, però quina gran aberració és aquesta? Com podeu fer una cosa així?, s’està coaccionant a la gent, se’ls està intentant llevar drets fonamentals, tenir més por de la que ja és té. Ara a banda de por al virus, és por a l’autoritat, al company de feina, al veí o als amics. Por a ser jutjat i assenyalat fins i tot per la pròpia família. Que com llegíem fa uns dies es va arribar a dir que si teniem familiars no vacunats no ens reuníssim amb ells per Nadal.

No senyors no, no anem per bon camí. Els drets fonamentals a banda del respecte cap al proïsme, no és una cosa que hàgim de perdre mai. I nosaltres no pensem donar suport a unes mides que segreguin a ningú.

Us deixem aquí una entrevista amb Valerie Oyarzun, fiscal de l’audiència provincial de Lleida, on explica molt clarament tots els drets que s’estan vulnerant.

Com dèiem en l’anterior post, si comencem a deixar que avui ens vulnerin els drets per això, potser la pròxima vegada serà per una cosa de la qual ens estarem negant nosaltres a fer.

No oblidem doncs:

Que ja és prou preocupant aquest virus, com per que ens hàgim d’assenyalar. Que trobem a faltar i moltíssim, debats amb professionals de prestigi en l’àmbit mundial i de casa nostra, que tinguin tant la mateixa visió oficial, com els que no ho tenen tant clar i discrepen. Per què així, sí que deixaria d’haver-hi rumorologia, així si, que tant uns com els altres podrien rebatre als altres les coses que estan equivocades. I així, ens estalviaríem de sentir coses com que la terra és plana o que ets un ruc per què hi ha coses que no et quadren i vols respostes clares.

Ens preguntem per què hi ha tanta necessitat de fer callar profesionals que no estan d’acord amb la versió oficial, i tanta necessitat de donar veu a gent que diu bestieses per fer quedar malament a les veus discrepants.

No podem acceptar que diguin que si et fas preguntes, ets negacionista. No som negacionistes com a molt preguntistes, per què ja sabeu que nosaltres preguntar ens preguntem moltes coses.

Però per favor, deixem d’atacar-nos.

Ni els que no es volen vacunar són uns curts de gambals, ni els vacunats uns idiotes. Totes dues coses llegides aquesta mateixa setmana i són de les més suaus que hem llegit. Molts coneixem gent que ha mort o te persones que han mort per aquest virus. Respectem-nos. No ens fem mal. Per què també hi ha gent que ha tingut reaccions adverses per la vacuna. I tanta necessitat de tapar i desacreditar només fan que fer-nos pujar la mosca al nas a molts.

Així que no perdem drets fonamentals, no caiguem en la campanya d’odi que hi ha per tots els mitjans de comunicació.

Professionals de la salut gràcies per endavant, però no deixeu mai de preguntar-vos les coses, per què de vosaltres depenem. No feu que dubtem de vosaltres, per què farmacèutiques, governs i Lobbys ja ho aconsegueixen solets. I si vosaltres perdéssiu l’esperit crític, quedaríem ben venuts.

Ara, això si, de molt d’aquests professionals de la salut responsables de les versions oficials, que només tenen missatges d’enfrontament, que no accepten els immunitzats naturals per què han passat la malaltia, i que només tenen a la boca el certificat covid, el fet de posar traves als no vacunats per què es vacunin i fer-los la vida impossible. D’aquests ho sentim però no ens en podem refiar. Discursos com aquests, que col.laboren amb un discurs d’odi, mai, mai el podrem compartir, per molt oficial que sigui. Perquè ja n’hi ha prou de Pandèmia vacunes i hostilitats part 2

No oblideu tots vosaltres que us esteu saltant:

Els tractats de Nuremberg de 1947.

Declaració de Helsinki de 1964.

Conveni d’Oviedo per a la protecció dels drets humans i la dignitat de l’ésser humà de l’any 1997.

La Declaració Universal sobre Bioètica i Drets Humans de l’any 2005.

Aquests convenis, tractats i declaracions són d’obligat compliment per a tots aquells països que els van subscriure.


Pels que ens llegiu per primera vegada us deixem aquí Qui som

Pandèmia vacunes i hostilitats part 2
Pandèmia vacunes i hostilitats part 2

2 thoughts on “Pandèmia vacunes i hostilitats Part 2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.