Que deixi la zona de confort?

Spread the love

Que deixi la zona de confort?

Que deixi la zona de confort? A veure, aquests que van dient aquestes bajanades, s’han plantejat realment que estan dient?

Deixem clar que entenem que en un inici, quan es deia aquesta frase per part de professionals de la psicologia, es referien a circumstàncies concretes. Moments d’aquells en els que la por no et deixa fer el pas que necessites per allò de “De lo malo lo mejor” .

Situacions d’aquelles que prefereixes anar fent per costum que trencar amb la por i començar el que sigui.

D’acord, moments així qui més qui menys n’hem passat tots i si, podríem dir que no és fàcil, però sol ser la decisió encertada.

Però és que d’un temps ençà noi, no hi ha manera de viure tranquils tu, tot Déu i per qualsevol cosa, sembla que ha d’agafar el sofà i tirar-lo per la finestra.

Que carai us passa a tots amb la maleïda zona de confort!!! Eh! Eh!

Voleu deixar ja el couching de baratillo d’una vegada?

Que l’altre dia sento al forn que una dona pregunta per un pa i la fornera li explica de què està fet. La dona li diu, ai mira no, posa’m la barra rústica.

I no li diu la noia del forn que ha de deixar la zona de confort i comprar aquell pa!

Queeee?

La zona de confort per un puto pa? Voleu fer el fotut favor de deixar la maleïda frase en pau?

Que no! Que no penso deixar la zona de confort, que si és la meva zona de confort, és perquè m’hi sento bé, perquè m’agrada.

Que m’agrada el pa que compro sempre, menjar truita de patata els dijous al vespre, estirar-me al meu sofà, si heu sentit bé SOFÀ!!! Quin confort! Quina vergonya eh senyores i senyors?

No si us sembla ara el fotré daltabaix i em compraré una cadira metàl.lica, de disseny d’aquelles ben incòmodes, no sigui que encara estigui massa confortable a casa meva els diumenges de “sofà, peli i manteta” . Els sembla bé a tota la colla new age? A tots aquells que estan tot el dia trencant motlles i zones de confort, per assolir no sabem pas quines merdes?

A veure,

Que utilitzar segons quines frases per tot, a banda de treure el sentit de les coses, resulta ridícul. No veieu que canviar de pa, de sabó pels cabells, o de rutines que ens agraden, no ens porta enlloc? Què ens estan prenent el pèl com a beneïts?

Si, sí. No veieu que mentre ens pensem que som la repera, per no dir la puta hòstia, perquè hem canviat qualsevol bajanada a les nostres vides, i pensem que el que ens passa és que ens estem habituant al super nou, megaextrameravellós nou hàbit que ens donarà pau i alegria, sobretot alegria, el que estan fent és una maniobra de distracció?.

Però el més trist de tot, és que han aconseguit que com què tothom està fent servir la frase, ens sentim perfectament adaptats al ramat, per què canviem la nostra zona de confort per què … per què… per què? PER QUÈ PATATES! Home Ja! Que deixi la zona de confort?

I què no, i què no, i què no

I què no fa falta fer cas a tots els il.luminats que diuen bestieses. Que si ens ho plantegem bé, com deia l’altre dia el Resclar :

-D’altra banda, a mi primer què m’expliquin que és la zona de confort.

Doncs, té raó, per què si a apart de pagar més cara l’electricitat, la cistella de la compra, el lloguer o la hipoteca, vacunar-nos cada sis mesos amb una vacuna que en realitat no ens protegeix ni els sis mesos de rigor, pagar cada vegada més impostos, la benzina més cara cada dia, el jefe que no hi ha qui l’aguanti, segons quins companys de feina tampoc. El veïns ja no me’n parlis, i dels que s’encaparren a dir-nos què hem de fer per ser feliços ( normalment per què ells són uns desgraciats i per no veure’s la seva biga, no callen) ens voleu explicar ON CARAI ESTÀ LA NOSTRA ZONA DE CONFOOORT!!!

Que deixi la meva zona de confort?
Que deixi la meva zona de confort?

Recapitulem:

I parem atenció que si no , no ens en sortirem pas. Si la situació real que tenim, no ens enganyem és aquesta, perquè ho és, en el 90% dels casos que ens esteu llegint ho és. Tranquils! veieu com al final tots formem part del mateix ramat? I si, del mateix ramat al qual els hi colen per totes bandes. Com abans ens en fem a la idea millor. De fet, no és gens dolent fer-se’n la idea. Nosaltres fa temps que ho tenim clar i precisament per això el post porta el títol que porta!

Per què com dèiem, no pensem deixar la nostra zona de confort, som conscients que el món s’acaba, sí, sí, s’acaba. Si més no, tal i com el coneixem colla. I per això hem començat a adonar-nos de les petites coses que ens fan la vida més feliç, i de pas… ens conformen la nostra apreciada zona de confort!

Per què digueu-nos, analitzant fredament el que ens envolta.

Si a sobre hem de prescindir dels divendres de pizza, del sofà i la manteta, de la birreta de tant en tant amb els amics, d’una sincera abraçada, d’un dinar de diumenge amb els que estimem, d’una sobretaula de rialles, d’uns silencis còmodes en companyia d’algú que estimes, i de coses que per senzilles, ja no ens permetem valorar, que ens queda? Què voleu? Que deixi la zona de confort?, encara ho penseu això?

I ara, saltaria el xafaguitarres d’un racó dient:

Diixir li zini di cinfirt….

Doncs nosaltres li direm: -Que nooo … tontet, tonteta, tontetiiiii… que no et deixis entabanar, què precisament el que volen, és que no t’adonis que al final, la felicitat està més aprop i d’una manera més senzilla que la que ens han venut seeeempre.

Que està en menjar aquell pa que comprem cada dia, perquè ens agrada, perquè ens dona simplement el que necessitem i volem, que és menjar aquell pa cada dia. I perquè potser aquells que no ho enteneu, no canviem per què no en tenim necessitat.

I com deia una cançó de fa molts anys:

” I por las noches , haremos lo de siempre,

por qué nos gusta, y por que nos divierte…”

Tot i que nosaltres canviarem el por las noches, pèl mentrestant , perquè mentrestant aneu canviant les vostres zones de confort, nosaltres anirem fent el de sempre, per què com deien els Ronaldos, ens agrada i ens diverteix.


Com sempre us deixem aquí Qui som pels que ens llegiu per primera vegada.

Que deixi la meva zona de confort?
Que deixi la meva zona de confort?

Be the first to reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.