Tu també et masturbes?

Spread the love

Tu també et masturbes?

Tu també et masturbes? És una de les preguntes que em va fer una amiga meva aquest juliol en la nostra trobada anual de sopar estiuenc.

Doncs és clar! Li vaig dir, aaaah em deixes més tranquil.la noia, mira és que jo amb l’ X, estic molt a gust i em quedo molt satisfeta, però hi ha moments que necessito tocar-me nena.

I jo li dic, és que és el més normal del món, hi ha moments en què necessitem alliberar endorfines, oxitocina, relaxar-nos i treure l’estrés.

I que coi que per saber que t’agrada també has de coneixe’t i saber tu mateixa com i de quina manera t’excites més. Quines parts del teu cos són més sensibles i de quina manera t’agrada que les toquin, assaboreixin o les excitin.

Els nostres sopars sempre són ben amens, però el d’aquest estiu va ser apoteòsic, els riures que ens vam fer tibant d’aquest fil van ser tan gratificants com una masturbació, i vaig rient jo sola recordant la conversa.

Tu et penses que jo, rondant la setantena havia de descobrir aquestes coses ara?

En un moment donat em diu tu et penses que rondant els 70 com rondo, a aquestes altures, m’ haig d’anar alliberant d’aquestes coses i descobrint el que descobreixo, i au, Sant tornem-hi una altra sessió de riallades, tenint en compte que jo en faré 51, no som pas dues nenes no, però mai és tard per deixar-se de beneiteries socials noia. Li vaig contestar.

Malauradament aquest és un tema que encara és molt tabú quan és tracta de dones . El tabú de la masturbació

Llavors em diu, doncs aquest any hem de fer segona part del sopar que me n’has d’explicar més de coses.

En una d’aquestes que surt el tema joguines, i li dic, si si és clar que en faig servir, quan estic sola i en companyia. No sempre les fem servir però les tenim i depenent del dia i de com va i ens deixem anar d’una o altra manera, doncs les agafem o no.

I sola, tinc una d’aquestes joguines que van per ones que em va molt bé per masturbar-me.

Explica, explica, com va això

Doncs mira, jo aquesta la faig servir precisament quan estic sola, trobo que és massa ràpid i intens com per fer- la servir en companyia.

Sola és fantàstica pel que et deia, és molt intensa i va de pressa. L’estona justa per arribar a un orgasme que t’alliberi de tensions, et provoqui una segregació d’oxitocina i endorfines i et deixi ben a gust i relaxada.

Ara, a mi particularment no m’agrada si estem junts. M’explico, el tipus d’orgasme és molt diferent. Intens, però pim-pam, pels moments que et deia abans perfecte. Necessitat d’alliberació ràpida i efectiva. Però no és el que busco quan estic amb algú.

Ara, tant com per substituir una relació pell amb pell amb algú amb qui tingui una gran complicitat, doncs como que no, que diuen.

Ni l’orgasme és de la mateixa manera ni ho voldria pas. Jo estic molt farta de sentir a la gent que tenen relacions sexuals i van a buscar l’orgasme, doncs jo no, potser per això des de fa un temps ençà i per sort meva, que sempre el trobo.

M’explico.

jo estic per gaudir del moment, de tot, de les carícies, dels petons, les mirades, la complicitat, de l’altra persona en tot el seu conjunt. No m’agrada haver de pensar que si faig això o allò, que si arribo o no arribo.

També és veritat que això no ho trobes sempre, per poder fruir d’aquesta manera, has d’haver trobat la persona correcta.

Si em trobo en un moment d’aquests busca orgasmes, que m’hi he trobat en el passat, vol dir que no anem bé. Que aquella persona no em motiva prou com per a deixar- me anar i aconseguir que només importin els moments, l’ara i aquí.

I , en el meu cas, sí que llavors potser sí que he arribat a, pensar, almenys que arribi a un orgasme, ni que sigui un de normalet. Però… Oh espoiler! d’avegades el que arriba no és ni mig normalet si és que arriba. Mare de Déu sinyor.

Llavors sí que de totes totes, ja signo ara quedar-me amb la meva joguina! I au rialla va, rialla ve, anàvem passant el sopar.

Bromes a banda

Doncs seguint amb el tema. Aquest post l’hem començat així amb una mica d’humor i una historieta que és real i si els personatges s’assemblen a la realitat, no és per pura coincidència.

Per què feia dies que li donàvem voltes a diverses coses sobre la sexualitat. Així que aprofitant que jo havia tingut aquest entretingut sopar amb conversa que ens anava com anell al dit, hem decidit començar el post així.

Sobre el tema del Satisfayer és que ja hem sentit i llegit diverses converses que fan pensar, però on anirem a parar, per favor. Ens els mirem i pensem tu també et masturbes o potser creus encara que ens hem de quedar cecs/ cegues?

Per una banda els senyoros de torn queixant-se que ja no els necessitaríem per a res ( A veure, petit incís, és una joguina, si no et tornen a voler… és que la cosa no era massa fluida, desenvolupem idea més avall)

Per l’altra el mateix tipus de contesta però feta per dones, que si era meravellós i rapidíssim i que el millor i que si tomba que si gira. ( Home dic una cosa molt similar a la d’abans, si no trobes a faltar res més… potser la cosa no era massa satisfactòria? )

A veure. Tu també et masturbes?

Sobre aquestes converses que ja comencen a ser repetitives. Que formen part d’una manera més de tenir sexe les joguines. I si es fan servir sols, doncs tranquils, endavant i crits que diuen. Que una cosa no treu l’altre.

A més, a tots aquells homes que acaben dient el famós “Al final no ens necessitaran per a res” Perdona, però és que no em crec que tu no et masturbis, doncs tranquil oi que ho fas i això no vol dir que no vulguis sexe amb una altra persona? Doncs au respireu tots que és tan senzill com entendre que la resposta a la pregunta. Tu també et masturbes? és si, igual que tu.

I veus? No passa res!

El tabú de la masturbació des de la perspectiva femenina està a l’ordre del dia encara que sembli mentida.

Tu també et masturbes?

Després va haver-hi una conversa…

Un dia en vam sentir una que Déu n’hi do, van preguntar que quant duraven en una relació sexual, i ja hi vam tornar a ser. Trobo que la gent confon el fet de fer sexe, amb el pim pam de l’empalmada/ penetració/ escorreguda. Que anava lligat una altra vegada amb la intensitat del Satysfayer.

No acabem d’entendre perquè quan es parla de relacions sexuals de seguida es fa aquesta associació d’idees. Coi, nosaltres hem tingut moments en què han passat diverses hores, no érem conscients del temps, però és clar, estem parlant de sexe en una globalitat, de jocs i diferents pràctiques que fan que passi el temps i no et plantegis una fita concreta. Perquè la fita són aquells segons, minuts, hores que passes gaudint amb aquella persona.

En aquells moments, un orgasme, un haig de durar empalmat, passa a segon pla.

Això també és sexe

I aquesta frase és perquè de debò gent, pensem que hi ha massa persones que pensen que sexe és només penetració. Massa fal.locentrisme.

Ens va acabar de rematar fa un temps quan vam llegir el testimoni d’una noia lesbiana a la consulta de la ginecòloga.

I no li diu que si no ha viscut una penetració amb un home que no ha tingut sexe i per tant no té perill d’haver-se contagiat de res.

I per agreujar-ho més, la ginecòloga era dona. Que jo vaig pensar… senyora, vostè ja no només és un perill per la seva pròpia vida sexual, per limitada em refereixo.

Si no, que opinant així no té massa clar que la sexualitat és molt més.Per tant la que hauria de tenir clar com prevenir contagis en ETS, no en té ni idea. I les relacions sense penetració com li diria… També són sexe. Siguis lesbiana o heterosexual, vaja. (I… et poden contagiar, senyora doctora) .

Per una banda no té per què ser necessària la penetració per tenir sexe. El sexe no és només això. Pots estar sol o acompanyat, amb una sola persona, amb dues o més, això cadascú sabrà. Pots fer sexting, masturbació, jugar amb joguines que excitin, però no penetrin, fer sexe oral, un massatge eròtic a zones erògenes i no haver-hi penetració i serà sexe.

No són preliminars és sexe

Per què poden donar plaer i aquell moment no necessitar o no voler la penetració. Perquè aquells jocs sexuals t’estan agradant i esculls aquells i prou aquell dia o sempre, però són sexe. O perquè en el cas d’aquesta noia, perquè era lesbiana i tenia relacions amb dones. Tot i que repetim, joguines n’hi ha moltes i diverses.

Però nosaltres encara no assimilem una ginecòloga dient aquestes coses.

Doncs això, sabent tothom qui ens llegeixi que parlem només sobre el nostre punt de vista i les nostres vivències. No som sexòlegs ni pretenem donar lliçons de res, simplement i com sempre en els nostres posts, són reflexions que ens fem.

I aquesta vegada pensàvem que el tema era de #AlblogVas si o sí. Encara massa tabú en tot aquest tema. I massa idees errònies i expectatives que porten a grans confusions que no deixen fruir de veritat.


Com sempre us deixem aquí Qui som, pels que ens llegiu per primera vegada.

Tu també et masturbes?

Be the first to reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *