Un Sant Jordi especial

Spread the love

Un Sant Jordi especial.

Un Sant Jordi especial.

El dia més cansat i més bonic de l’any. La Blanca, repassava que no faltés res. Encàrrecs fets, preparats i a la taula del fons. Els cubells de les roses a la càmera amb aigua. Els muntatges especials a la taula de la dreta. El carretó de fusta, que estrenava precisament demà, dia de Sant Jordi, engalanat amb la senyera i preparat per posar-lo al costat de la façana al matí.

Ara si, semblava que ja ho tenia tot, doncs abans d’obrir anar a buscar canvi al banc i estaria més que preparada, per una altra diada de Sant Jordi.

Un Sant Jordi especial…

Però a més, aquell Sant Jordi li feia especial il.lusió . Feia pocs mesos que l’Ernest havia obert la llibreria just al local del costat del seu. Des de l’inici , tot i que era un pou de saviesa i un noi molt amable, la Blanca ja va veure que era una mica introvertit.

Va ser fàcil agafar-se prou confiança per compartir un cafè al sol a mig matí, cadascun d’ells a la porta de la seva botiga.

La Blanca com els dijous al matí li arribava la flor fresca, es va acostumar a preparar-li un pom ben llustrós per la llibreria. Sempre li havia sabut molt greu haver de llençar flors, així que una tarda de dimecres, tota decidida, va entrar a la llibreria i li va dir:

-Mira Ernest, això és per tu, a partir d’ara, cada dimecres et portaré un pom de flors, perquè el posis aquí al taulell.

I desde aquell primer dimecres, la llibreria de l’ Ernest feia una especial olor de llibres i flors, que agradava a tot aquell que hi entrava.

Amb el temps, van decidir també que aquell Sant Jordi volien fer alguna cosa junts. Era ben bonic que una llibreria i una floristeria, estiguessin una al costat de l’altre.

Així que, com la Blanca volia comprar un carretó de fusta de tres alçades, per poder fer aparador al carrer, van decidir que el compraria per Sant Jordi i exposarien roses i llibres al carretó.

Ja estic tancant, un moment!

Va sonar la campaneta de la porta, tenía la reixa mig baixada i li va estranyar.

-Estic tancant, un moment! Ara vinc!!!

Era dins la càmera repassant un cop mes quantes roses tenia preparades i tots els poms encarregats. Per anar-se’n a casa ben segura que ja ho tenia tot llest i a punt.

De cop va notar una mà a l’espatlla, no es va espantar, havia sentit l’olor de l’ Ernest. Estranyar, si una miqueta, però de sobte, un petó al clatell, la va fer gaudir d’unes meravelloses pessigolles que li pujaven per l’esquena que feia massa que no sentia.

Es va girar i va veure el somriure de l’ Ernest, bona tar… i no va sentir res més, el va abraçar i li va omplir la boca amb la seva llengua, les seves boques semblava que es coneguessin, no calia dir res, anaven sincronitzades, amb un ritme a compassat, mentre les seves mans s’acariciaven i es buscaven.

Desig…

Ell va començar a acariciar-la i va pujar el ritme del seu desig, va descordar-li la brusa que portava. Ella, va aixecar el seu cap per deixar el seu coll nu perquè aquella boca que l’estava portant on feia temps que no anava, tingués el camí del desig del plaer i la luxúria, sense impediments.

Les mans de la Blanca tenien el cul de l’ Ernest ben agafat i en notar que la brusa queia a terra van començar a descordar el cinturó dels pantalons, obert el cinturó va descordar la bragueta suaument i la seva mà dreta, es va colar amb destresa fins al membre dur de l’ Ernest, que només notar com l’agafava és va endurir encara mes …

Caricies…

l’anava acariciant suaument mentre la mà esquerra li baixava els pantalons. Després va fer lliscar els dits per la goma dels boxers i amb les dues mans els hi va baixar mentre s’ajupia. La cara li va quedar just davant d’aquell membre imponent ferm i turgent. Ella, va treure la llengua de la boca i la va acariciar molt lentament al voltant del gland.

Se l’anava ficant a la boca, a poc a poc per assaborir-la millor, i mentre premia el cul de l’ Ernest cap a ella, va anar ficant-la, cada vegada més endins, fins a notar-la a la gola. La llengua anava lliscant amunt i avall, i l’ Ernest començava a gemegar de plaer.

De sobte, la va agafar i la va fer aixecar, es van tornar a menjar les boques amb delit i l’Ernest va descordar-li la faldilla que va caure a terra com un plom. Va agafar-la i la va portar fora de la càmera per asseure-la al taulell de treball, allà, baixant-li les mitges i traient-li les calces de puntes va quedar aquell sexe humit i rosadet, davant seu. La va penetrar d’una envestida i va notar tota la humitat i escalfor que portava la Blanca acumulada.

Desig desbordat

En aquell moment el desig de tots dos es va desbordar, la Blanca s’arquejava de plaer i la seva vagina anava contraient-se i obrint-se a mesura que l’Ernest l’envestia fins al fons amb molta força, fent entrar i sortir frenèticament, el seu membre per complet dins de la Blanca. Mullant la taula i el terra de l’excitació i el desig.

La Luxúria va envair-los i es van deixar anar, ella estirada al taulell gaudia d’aquelles envestides mentre les mans de l’Ernest li envoltaven el coll.

Es va deixar anar sense temor i va deixar que l’Ernest desfogués tot el seu desig. Llavors quan li va apropar la cara per besar-la ella li va agafar el lòbul de l’orella amb la boca i el va mossegar. Va jugar amb aquella orella una estoneta i va seguir amb el seu clatell. Recorrent-lo amb la llengua fins a arribar sota la barbeta. Llavors l’Ernest va fer un gemec de plaer.

Ella és va estremir de sentir-lo gemegar i es van aixecar fins que ella va quedar asseguda al taulell.

Les seves mirades de complicitat, els somriures que els van sortir al mirar-se, els van tornar a embolcallar de luxúria un altre cop.

Vaivé

I van tornar a començar un vaivé a compasat, que els estava portant al límit.

Llavors la Blanca el va mirar i li va dir, estic apunt d’escórrem Ernest, i l’Ernest la va mirar amb més desig encara i li va dir, fes-ho escorre’t per mi.

Fa moltes tardes que somio amb aquest moment, ella va somriure i les seves paraules la van acabar de portar a l’èxtasi.

Quan va esclatar del tot va notar com tot el seu cos s’estremia de plaer. El va abraçar i besant-lo suaument al clatell una altra vegada li va dir, deixa que t’assaboreixi i escorre’t a la meva boca.

L’Ernest li va donar la volta, i ella va tornar a agenollar-se davant seu.

L’orgasme de l’Ernest no va trigar gens a arribar. Va inundar la boca de la Blanca amb tot aquell desig acumulat de feia tant de temps, mentre la blanca l’assaboria fins a l’ última gota.

Es va aixecar, el va abraçar i van estar així una bona estona.

Llavors la Blanca li va dir:

-M’has ben sorprès Ernest.

L’Ernest la va mirar encara amb desig i li va dir:

-Em tens així, des de el primer dimecres que em vas portar el ram de flors.

_ Ah sí? I això? -Va dir la blanca-

Un encàrrec del sex-shop

Blanca, mai m’havien dit amb tanta naturalitat que cada dimecres em portarien un regalet del Sex-Shop del costat.

Un Sant Jordi especial

jo venc vagines. Tinc un sex-shop de la natura.

La Blanca va esclatar a riure i li va dir:

-Ah és això? Però és que és veritat! Jo tinc un sex-shop de la natura! Venc vagines de totes formes i colors. D’olors suaus i penetrants. I porto els encàrrecs que facin falta!

L’Ernest la va mirar i li va dir:

-I el millor de tot és aquesta naturalitat amb la què ho dius.

L’endemà van tenir el millor Sant Jordi de la seva vida. Van treballar com dos ximples, es van veure de resquitlló vàries vegades per què va ser un Sant Jordi assolellat i amb molta feina.

A la nit, en plegar, la Blanca tenia una cita a la llibreria, aquell vespre remataven el Sant Jordi, entre els llibres de l’Ernest, a la secció de relat eròtic.

Aquell vespre acabarien de segellar un Sant Jordi especial.


Com sempre, us deixem aquí Qui som pels que ens llegiu per primera vegada.

2 thoughts on “Un Sant Jordi especial

    1. Moltíssimes gràcies Gata, és molt encoratjador, saber que hem pogut aconseguir transportar-t’he. Petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.